söndag, augusti 22, 2010

Om behovet av en övergripande reform

.. skriver jag på Newsmill idag.

Over and out.

4 kommentarer:

Markus "LAKE" Berglund sa...

Lite luddigt formulerat inlägg, du skriver aldrigt vad du vill ska reformeras. Det måste man klicka sig vidare för att läsa. :-)

Magnus sa...

http://uppsalainitiativet.blogspot.com/2010/08/gastinlagg-infor-valet-centerpartiet.html

lite intressant i alla fall :)

Josephine i Bryssel sa...

Jag läste på Neo om dig, jag har alltid röstat på centern, men i nästa val kommer jag att kryssa ngn under dig för att du IntE ska komma in i RD!

Jag tycker du har helt åt väggarna fel med "rätten att vara dum i huvudet" - För vad tror du barnen till alkoholiserade föräldrar anser om den "rätten" ??

Sverige har ett stort alkoholproblem och det är faktiskt en av de saker som jag tycker staten gör fullkomligt rätt i att lägga sig i!

Hanna Wagenius sa...

Markus; Det var liiite av poängen, vet du ;-)

Magnus; Absolut!

Josephine; Du kan ta det alldeles lugnt. För det första kandiderar jag i Jämtlands län - partierna har fyra mandat att konkurrera om, och C kommer tyvärr nog inte få mer än max två. För det andra vore det antagligen mycket mer strategiskt att kryssa någon som står över mig, för att försäkra sig om att jag inte får fler röster än dem och - om jag skulle nå upp i 8 % - därmed får en riksdagsplats. För det tredje har den absoluta majoriteten av Sverige inte problem med alkohol, och jag har aldrig sagt att föräldrars rättigheter får inkräkta på barnens.