måndag, april 14, 2008

Och årets Noll Koll-pris går till...

Jag tycker personligen att det nästan är lite gulligt. En SSU-ombudsman hävdar att Fredrick Federley är nazist eftersom han stödjer staten Israel. Han säger också till Politikerbloggen att "Israels regim i dag är närapå nazistisk" - inte så att alla där läser Mein Kampf, det är bara så att "man håller på att utrota människor från dag till annan".
Ombudsmannen har nu visserligen bett om ursäkt för att ha beskyllt Fredrick för att vara nazze, men förklarar att "kritiken i sak står jag fast vid".

Jag vet inte ombudsmannen i fråga fick läsa någon historia på högstadiet, eller om han bara glömt bort det och SSU inte haft råd att hålla kurser i olika ideologiers historia och grundpelare, men hur denna logiska vurpa än kommer sig så tänkte jag tipsa om att man enkelt och gratis kan läsa om nazismenpå wikipedia. Termen "antisemitism" dyker upp på ett och annat ställe. Det kanske är något av en give away.

3 kommentarer:

Staffan sa...

Du har kanske hört uttrycket "Ett barn som blir slaget lär sig slå." Det är ganska tillämpbart på situationen i mellanöstern. Judarna råkade ut för en massa skit (minst sagt) och nu gör de liknande saker mot andra.

Anonym sa...

Staffan V är uppenbarligen en instabil person.

Anonym sa...

Fredrik Reinfeldt verkar inte vara en av Ingibergs favoriter...

http://ingiberg.se/?p=28

Killen verkar ju vara helt skadad.