fredag, maj 04, 2012

Vad jag upprörs över

Igår uppdagades det att Vänsterpartiet i Malmö hade jobbat med piñatas i sitt första maj-firande. Ja, alltså, de lät små barn slå på piñatas med borgerliga politiker medelst baseballträ. På Aftonbladets debattsida försöker de nu försvara tilltaget - genom att säga att borgerliga politiker bara fokuserar på detta för att dölja allt hemskt man gjort. Egentligen var detta helt rätt av vänstern, eftersom Alliansregeringen stulit skatter från folket (!!!) och all upprördhet är bara posering.

Alltså. Jag tyckte att det var osmakligt med piñatorna. Absolut. Men om vi ska hålla på så här, kära Vänsterpartiet i Malmö, kan jag berätta vad jag är verkligt upprörd över.

Det är att ni vill fördubbla arbetsgivaravgifterna för alla under 26 år. Det är att ni vill bestämma vilken läkare min farmor ska gå till, och vilken hemtjänst min mormor ska ha. Det är att ni vill välja skola åt mina kusiner, och medan ni gör detta vill ni ta ännu mer av mina vänners lön än vad som redan går bort i skatt. Dessutom utmålar ni alla som vill ge människor mer självbestämmande och makt över sina egna liv och inkomster som djävulen.

Behåll ni era piñatas, så behåller vi vår respekt för människovärdet. Puss och kram och fred på jorden.

Ville blev förresten arg redan igår.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Detta inlägg är farligt nära att bryta emot Lex Wagenius :)

/Erik (L)

Törmä sa...

Att det är barn det handlar om är det vidrigaste av allt. Indoktrineringen ska börjas i tid, vänster är goda människor och höger är onda människor. Involvera sedan våld i det hela och katastrofen är komplett.

Miriam sa...

Ojj.. Det om vänstern i Malmö hade jag inte hört förr - men måste säga att det var en sjuukt rolig idé.... Som jag skrattar -.-

Det värsta är ju att barnen inte förstår allvaret i situationen - och ser det som en kul grej.

johan sa...

jag är fattig bonddräng men jag lever ändå tack vare de lägre inkomstskatterna. om man nu vill ha mer skatteintäckter så kan man allt höja skatten för centerpolitiker(ironi) och höginkomsttagare. (inte ironi) hörde också att borg eller vem det var ville sänka bolagskatterna för de internationellt stora företagen så de kommer hit till sverige. ett skatteparadis alltså. hmm nja jag ser både fördelar och nackdelar med det. fördelarna är ju att fler arbeten kommer hit och mer skatteintäckter men det negativa är ju att det måste då byggas en massa på bra jordbruksmark så man kan husera dessa nya företag. och det är då INTE bra ur livsmedelpdoduktionssynpunkt. hur mycket pengar man än får in så kan man ju inte äta pengar.