tisdag, december 29, 2009

Ja, dumma kristdemokrater!

Johan Ingerö raljerar idag över Johannes Forssbergs ledare i vilken det absurda steriliseringskravet för könsbyten behandlas. Enligt Ingerö är detta trams. Trams.

Jag vet att det här är en fruktansvärt infantil jämförelse, men eftersom Ingerö nu faktiskt definierar sig som hårdrockare så borde han ha en vag aning om vad det innebär att inte riktigt passa in i mallen. Hur förbannad hade han blivit om staten kommit och talat om för honom att jodå, han kan väl få lyssna på hårdrock, men då måste han tatuera in någon av Kissnubbarnas sminkning i fejjan? Då leder en grundläggande känsla av att hårdrock är ens egna musikstil ändå inte till självmord.

Transsexualism är inte ett val. Staten, däremot, har fått för sig att ett juridiskt könsbyte måste innebära sterilisering. Inte en könskorrigering per se, det går alltså bra att ha kvar kvinnliga könsorgan men juridiskt sett vara man - så länge könsorganen inte fungerar för reproduktion. Man får inte ens ha sparade könsceller som kan användas för reproduktion.

Ingerö, som annars har en förmåga att hålla sig till logiska, liberala resonemang, tycks ha förälskat sig lite väl mycket i termen "verklighetens folk" för att kunna se den absurda verklighet som drabbar transsexuella. Det är bannemej riktigt tråkigt.

6 kommentarer:

bergh sa...

väl talat Hanna!

Jens sa...

Ingerö är en liberal på på ungerfär samma nivå som Mussolini.

enligt A/ sa...

Du är bra, Hanna! Du är så bra!

Luka(s) sa...

Bra skrivet!

*med transaktivisthatt*
Vi skulle ju ha ett snack om transfrågor, nån från er och KIM, vi får ordna till det där, allierade över alla gränser är kul!

*byter hatt..*
Men jag antar att CUF knappast kan påverka regeringens flathet inför KDs agerande? Så där behövs det nog ett regeringsbyte ändå. ;)
Ta en titt på min blogg om du behöver mer kött på benen i frågan.

Kram!/ Lukas

Anonym sa...

Johan Ingerö raljerar !?.Han har "en" länk till Expressen om ämnet!?.Nu får du ju skärpa dig.

Pelle

Monodemon sa...

Ingen vettig människa, inklusive Ingerö (om du läser hans förtydliganden) anser väl att vuxna människor ska hindras från att göra vad de vill med sina kroppar?

Frågan är väl snarast om skattebetalarna ska finansiera folks genussökande. Tycker du det Hanna?

För övrigt kan jag tipsa om Mr's Garrison's Fancy New Vagina, en humoristisk betraktelse över ämnet:
http://www.southparkstudios.se/episodes/901/?autoplay=false