tisdag, november 25, 2008

Ask, vår sexistiska justitieminister

Justitieministern kommenterar nu också det norska förslagetsom jag skrev om tidigare idag. Vad jag tycker om skiten lär redan vara klargjort, så det jag tänkte ta upp är något en smula annorlunda.

Jag är väldigt bekymrad över att vi, trots att vi tror att mörkertalet är väldigt stort, inte får tillräckligt många att anmäla om de sett svenska män som förgriper sig på barn utomlands.
(Min fetning.)

Ask dömer därmed det ena könet för sexualbrott. Att kvinnor skulle förgripa sig på barn är något hon fullkomligen ignorerar.

Att hon dessutom blandar in pedofili i det hela är ju bara grädde på moset. Jag dör. Avgå, snälla, det är pinsamt nog att ha bott i Sveg som det är.

5 kommentarer:

Runar sa...

Burde ikkje dei borgarlege i Sverige heller bli inspirert av dei borgarlege i Noreg, som ønskjer denne lova til helvete? I staden for å villa konkurrera med sosialistregjeringa vår om å vera mest moralistisk?

Hanna Wagenius sa...

Runar; Det kan man verkligen tycka. Våra borgerliga verkar dock sakna ryggrad. Pinsamt.

Cripp sa...

Böjlig, blåmålad socialistisk ryggrad.

Per Hagwall sa...

Till hennes försvar skall man väl säga att Bea stack därifrån så fort hon kunde... till Uppsala ;)

Angående hennes märkliga ställningstaganden i sakfrågorna så hoppades jag i det längsta att det "bara" berodde på dåliga rådgivare och starka lobbyistgrupper just på justitiedepartementet - hon var ju faktiskt en bra skolminister...

Men nu har det blivit så mycket så jag börjar allvarligt undra var hennes frihetliga kompass har tagit vägen.

Vad säger du Hanna, skall vi försöka med Brännpunkt? Det finns många saker att skriva om nu.

Anonym sa...

Problematiken är feminismen som har stark anknytning till det socialistiska kollektivistiska och egocentriska perspektivet.

Det gäller att vi "med ryggrad" vågar yttra oss och inte hukar ned och gömmer oss direkt deras anklagande skrämseltaktik med skuldbeläggande och liknande börjar.

Vi måste ta kampen för individen!