fredag, september 18, 2009

Temperatur

Aftonbladet tar tempen på de politiska partierna just nu - det vill säga, de intervjuar sju politiska bloggare och jag fick lov att representera Centerpartiet.

Man kanske tycker att det är konstigt att tycka att det är toppen att vara Centerpartist med tanke på integritetsnederlaget i våras - men då behöver man komma ihåg, att som lyckligast är vi när vi står inför en uppgift som är utmanande men som vi tror att vi kommer att klara av.

5 kommentarer:

Markus "LAKE" Berglund sa...

Det är oftast roligast att vara optimist, men det är fasen inte lätt ibland!

:-/

Men som sagt, bra insats!

Chief sa...

Sant, förlorat har man när man gett upp.

Mattias Andersson sa...

Saken är väl den att Centerpartiet har byggt sin uppgift själva. Någonstans i partilinjen måste det finnas något som man grävt fram för att försvara ställningstagandet som man gjort i den dåligt förda integritetsdebatten. Vad jag inte förstår är hur man någonsin ska kunna rätta till det problemet då partiet uppenbarligen verkar tycka att det är så här partilinjen ser ut.

Andreas sa...

Grattis, alltid kul med uppmärksamhet.

Det dåliga integirtetsarbetet i internetrelaterade frågor räknar jag mycket som en konsekvens av en generation partister som inte brukar internet eller har någon större förståelse för fenomenet.
Förhoppningsvis kommer generationsskiftet inom partiet att bidraga till att det problemet löses.

Mary sa...

Kul!

Vem vet vi kanske blir kompisar där också. Jag kandiderar också som du kanske vet.