måndag, april 13, 2009

En kanske något oerfaren expert tipsar

Det var för någon dag sedan ett jäkla rabalder över att riksdagsmännens bloggar fick få kommentarer. Tack och lov finns någon som rycker ut till undsättning. Jajemän, Jessica Ritzén, som promotats som Fattigbloggaren av Sveriges största kvällstidning, kommer med räddande tips. Förvånande nog ingår inte kvällstidningsgrejen bland tipsen. Inte heller att jobba professionellt med att blogga. Däremot måste de visst börja skriva om något intressant - där ingår visst inte åsikter, men väl vad de tror på. Eh. Bra där.

Jag menar, visst kommer Ritzén med en del bra tips - exempelvis skippa partiprogrammet och var personlig - men att lansera henne som en succébloggare bara sådär, det är nog faktiskt lite väl magstarkt. Kom igen när du får en lika otroligt välbesökt blogg utan draghjälp, Ritzén.

1 kommentar:

Magnus Persson sa...

Man kan ändå konstatera att 4 av de mest kommenterade bloggarna, strax efter de kvällstidningsdragna i toppen, är centerpartister (grafiken i DN-artikeln). Och att DN förmodligen inte kollat övriga fakta så noga heller, när de nu lyckas stava fel på namnet till två av dessa fyra...