lördag, mars 17, 2007

Håhåjaja..

Det blir en lite småstressig helg den här gången. Idag ska jag hinna rida (i blåsvädret), städa och ta mig till bussen kl 16:50 för att åka in till stan. CUF-årsmöte imorgon kl 12:00. Sen är det bussen tillbaka till Sveg kl 17.05, och hela tiden måste jag släpa på min onödigt stora packning. Jag är en kronisk överpackare. Det suger.

På plussidan kan jag ju säga att Vicky lammade i onsdags och fick två småbaggar (namnförslag mottages med glädje), och Februari lammade igår morse och fick en lite bagge som redan är döpt till Mars. junis småknoddar skuttar glatt omkring och trampar i maten, något som är mycket svårt att lära dem av med. Men å andra sidan brukar de använda sin mor som plint när hon ligger ner också.. Helt underbara är de. Går nog ut snart och tittar lite på dem.

3 kommentarer:

Jonas Rask Samuelsson sa...

Kanske Härjedalen och Lill-härjedalen? ; )

Stort grattis till ordförande posten!

MissBesserwisser sa...

Man tackar så mycket och ber om att få önska dig lycka till med både uppdraget som politisk sekreterare i landstinget samt flytten :)

Jonas Rask Samuelsson sa...

Apropå flytten kom jag på att det inte finns någon "Situation Östersund", nu vill jag inte göra enkla humor poäng på den situation som är i Sthlm men även i Östersund (säkert i hela länet också) finns det problem. Kanske något att dyka ner i?

Nu kör vi! jag var på regionala rådet idag ochhar ett bra tips på fråga att jobba med till dig. Har pratat lite med Klas om det men det ska ses över under några av framtidens "nostalgi" kvällar.

Roger över Roger ut!