söndag, juli 29, 2007

Yran - sammanfattning

Vilken Yranhelg! Ja, jag kan inte precis påstå att jag var inne på området mer än sista dagen, men i alla fall. Det var jättekul!

Vi i CUF gick Pride också - kanske inte världens bästa organisation, men fortfarande riktigt roligt. Vi försökte promota polygami och borgelig lagvigsel - får se hur det gick. Ett par SSU:are kom och snyltade på våra paraplyer sen när det började regna, keep your enemies close, heter det väl. Nåja, värre människor finns väl.

Under kvällen besöktes the Ark, kanske inte favoritet rent musikaliskt men en jävla show (dock aningen för många inzoomningar på Ola Salos skrev), och så presidentens tal till folket. Nog är det lustigt att just en härjedaling ska gå och ta över Jämtland. Jag stog med ett gäng frän Hede, så naturligtvis var de lite extra glada åt talet. Själv tyckte jag att det var lite väl socialistiskt, men trots allt engagerande. Och även här en jävla show. Det skall erkännas att jag inte trodde att gubben skulle klara av att svinga sig över torget, men det gjorde han.

Nåja, bäst med Yran måste nästan varit sovplats hos Kristina. Vad gjorde jag utan henne? Det är så skönt med en annan människa som har samma inställning till golvet som förvaringsplats.

För övrigt är det här första gången jag bloggar från min laptop, vi får väl se hur det går.

Inga kommentarer: