söndag, juli 22, 2007

Heldag med CUF

Igår (lördag) hade vi i CUF Jämtland/Härjedalen lite av en heldag. Det var jättekul, Johan Kling, vår kontaktperson i förbundsstyrelsen var på besök och vi diskuterade vad som är på gång, vad vi vill ska hända och så drog vi upp en strategi för år 2010. Dessutom var ett av våra färskaste tillskott, Johanna, med. Det var jättekul! Lina och Lotta ligger i som satan och har säkert värvat halva Jämtland snart. Det känns jättebra!

Nu ser jag fram emot fler CUF-aktiviteter den tid som är kvar av sommare, för inte fan finns det något härligare än att vandra i sommarsolen med sådana härliga människor, att smida planer, att prata utvecklig och att utvecklas.

2 kommentarer:

Klingen sa...

Tack för en givande helg och er plan för 2010 är inte omöjlig! Kör stenhårt så grejar ni det...är ni bara hälften så inspererade som mig efter helgen så fixar ni de mål vi satte upp och ytterligare lite till!

Anonym sa...

Jag hoppas att ni hade en hur bra dag som hellst! Tkr det var synd att jag missade det. ....PS: Vissa bokstaver finns inte pa ''Polska'' tangentbord... men hoppas ni forstar vad jag skriver!

Kramar!