torsdag, juni 07, 2007

Long time, no seen..

Hallå, tänkte köra en kort update då jag inte haft möjlighet att blogga på ett tag. Till att börja med:Tyskland.Det var värt det. Varje kakburk, varje inbetalad krona, att springa runt på skolan i panik över att inte ha discolokal, allt var värt det. Bubbelpool på båten, Sanssouci, zooet, kinarestaurangen mitt emot Bauhaus på Kurfürstendamm, allt skratt, ingen gråt, åh, det var underbart! Det värsta som hände var att Melén sprang neråt i en uppåtgående rulltrappa, hoppade, slog i skallen och åkte på fyra stygn och en lätt hjärnskakning.

Lübeck och marsipanen måste nämnas för sig. Det var något av det mest fabulösa jag varit med om. De hade till och med marsipancappucino! Så underbart! Jag finner knappt ord!

Så tillbaka till Sverige.

Eftersom mina kära kamrater Jonas Rask och Andreas Stenmark inte tyckte att jag festat nog i Tyskland bestämmde de att jag skulle komma på deras inflyttningsfest lördag den andra juni. Alltså blev det en tur in till stan, kom inte i säng förrän kl. 05:01, men en av Jonas kompisar lagade frukost åt oss allihopa följande morgon. Det var gott.

Måndag morgon var det dags att åka till Stockholm för kvällens muntliga CAE-prov. Jag hade tid att titta in en sväng på RO och hälsa på CUF Stockholm, vilket var jäkligt kul, eftersom de förberedde sin kampanj "Bevara Sverige Blandat" inför nationaldagen. Efter det alltså provet, vilket jag tror gick bra. Jag åkte till min mosters lägenhet ute i Skarpnäck, och blev serverad rostbiff och pot. grat. av Peter, min kusin. Morgonen därpå var hans storasyster Saras födelsedag - och denna min favvokusse fick en tysk kopp av mig. Sedan var det bara att sticka till centralstationen och hoppa på tåget till Mora, och efter två glassar där bar det av med buss hem till Sveg, och på kvällen väntade...

... studentbalen. Jag har, i egen hög person, lyckats få Sune att gå med mig på balen. Det var en och annan som var imponerad. Anyway så serverades god mat, jag slapp dansa mer än en dans, minglade runt och drack en och annan alkoholfri jordgubbsmilshake. Kom hem vid två, däckade och vaknade nästa morgon, alltså nationaldagen, med feber. Jippie, det var liksom inte varmt redan från början.. Nåja, jag gick till torget och såg Darkzide of Barbÿ spela ett par låtar, sedan fick jag skjuts av Cissis mamma för att hämta grejorna jag lämnat hos henne när hon satte upp mitt hår. Städade lite och somnade synnerligen utmattad.

I torsdags hände inte mycket. Jag vill passa på att be om ursäkt för alla mail jag inte svarat på, förresten, har haft en mycket begränsad internettillgång! Jag städade i alla fall färdigt, gick till busstationen kl. 14 och mötte mormor. Sen kom mamma och vi åkte till min lägenhet för att fika. Pratade med Lennie också, han är på SRF och jag är jäfligt avundsjuk. Nåja, tar man studenten så tar man studenten...

För det har man gjort. Känns rätt skönt, men samtidigt väldigt läskigt. Får se om jag tar mig in på högskolan i höst..

Over and out.

Inga kommentarer: