söndag, maj 13, 2007

Eurovision Song Contest

Så var det över. The Ark vann inte, det gjorde Serbien, och genast är alla väldigt upprörda.

"Öststaterna röstar bara på varann" - "Splittra Eurovisionen i en öst- och en västtävling" - "Dyngtävling"; ursäkta, vad?!

Läsarna på Expressen stormar tydligen. "Flum Skåning" skriver "Spelar ingen roll om Norden röstade på Norden. Nordliga länder gav östliga länder poäng medan östländer FULLKOMLIGT UNDVEK att rösta på väst. Det är korruption!".
Eller så gillade de inte våra låtar. Är det helt omöjligt? Herregud, sluta vara så upprörda! Det här var den bästa tävlingen på många år (minus Ukraina dock, de var bara.. löjliga), pausunderhållningen var av världsklass och Finland har arrangerat en fantastisk festival, var glada! Måste man alltid vara så förbannade varje gång man inte vinner? Kan man inte vara glad för Serbiens skull? Nej nej, "Sverige skickar [...] ett av sina allra bästa band och gör praktfiasko" - alla kanske inte tyckte att låten var så bra? OK, det är dansvänlig, men sanningen är att The Ark har gjort många bättre låtar.

Kristian Luuk däremot kan man ju plocka bort. Han är verkligen kass.

4 kommentarer:

Kriwes sa...

Håller med dig helt. Dessutom så var Serbiens låt väldigt bra och förtjänade att vinna! :)

hampus sa...

alltså. orka vara serb, lebb och ful. helt allvarligt? höhö

MissBesserwisser sa...

men hampus, vad menar du med det där? att du inte är lesbisk förstår jag, men vad i hela friden har sexuell läggning och utseende med låten att göra? den var riktigt bra, faktiskt!

Anonym sa...

Håller med dig hanna, låten var bra och det är det som räknas. Sen om hon är homosexuell så har hon fulla rätten att vara det och det har inte med ESC att göra.... Vad är det för fel med att vara serb? Ser inge fel i det, lika mycket som jag ser att det inte är något fel med att vara svensk.