onsdag, februari 07, 2007

Ibland älskar jag kanal 5.

Såg på säsongspremiären av Gilmore Girls igår. Så underbart! Herregud, jag hade nästan glömt hur mycket jag älskar den serien! Det verkar ju ordna sig med Rory och Logan (även om jag fortfarande inte tycker att hon och Jess borde gjort slut -nåja), men Lorelie och Luke.. Kan de inte bara förstå att de är gjorda för varandra? Kan de inte prata om sådana där saker innan de praktgrälar och Lorelie sticker til Christopher? Har aldrig gillar honom, förresten, han är för mjäkig. Anyway, tråkigt att Paris inte var med mer, och så hade jag velat se mormodern. Hon är så jävla cool. Jag hoppas på det i nästa avsnitt.

Förresten; jag har stressat sönder mig idag. OK, trevligt med sovmorgon till åtta, men sen har jag haft så jävla fullt med lektioner och dessutom varit tvungen att leta vakter till discot nästa fredag. Trodde att jag skulle dö där ett tag, men här sitter man nu och bloggar. Är fortfarande inte helt av med stresshormonen. Visst, jag funkar bäst under press, men det här var fan löjligt. Allt verkar ha ordnat sig nu, i alla fall.

Ska köpa mig en hålslagare uppe på foto och fritid, förresten. Har ett presentkort på 150 kr, och de kan ju knappast vara dyrare. Vore jättebra att ha nu när jag ska sortera allt där hemma. Har ett litet städprojekt. Fan vad det har varit skitigt. Bildbevis på hur fint det blivit kommer i bilddagboken i helgen, förhoppningsvis.

Well, that's all, over and out.

Inga kommentarer: