onsdag, augusti 30, 2006

Matsalen

Det strular sig som tusan med skolans matsal. Möblerna kommer imorgon kl. 08:00, och vi i Nv och Sp ska hinna möblera på en timme. Tjoho. Det här med kommunikation mellan klasserna funkar inte heller något vidare - Sp trodde att vi skulle möblera idag, Nv fick ingen info och gick hem. Vi borde få något gemensamt forum på FC.

Nåja, ska köpa ketchup nu. Har glömt det hur länge som helst, men nu bara måste jag minnas, annars måste jag äta enbart pyttipanna till middag.

måndag, augusti 28, 2006

och jag klev upp kl 8 i morse.

Nu är det lite struktur på min vardag igen. Skolan har börjat. Tråkigt nog får jag inte läsa psykologi. Filosofin kan jag läsa med åtminstone en schemalagd lektion. Engelska C fixade sig. Och så hemstudier på måndagar, så jäkla skönt!

I övrigt har det regnat typ hela dagen. Jag blev dyngsur när jag var nere och hämtade en burk blåbärssylt som fader hade med sig ner till Sveg idag. Och jag har ingen cykel, eftersom jag fick skjuts av Madde till skolan. Och jag måste köpa ketchup.

Nu är det inte långt kvar till valet heller. 20 dagar. Fan vad jag vill ha maktskifte.

Påminner i övrigt om The Poodles-spelningen i lördags, sossarnas valfläst. SSU var skitsura för att det var tre-fyra MUF:are där med en låda godis. Försökte få igång en diskusion med deras distriktsordförande och inledde med att det var jag som kontaktat dem angående en klasskamrat som inte fått bli medlem, varpå jag fick svaret att han stod på deras medlemslista, han visste bara inte om det. Jag antar att det är någon gammal vara som sitter i.

fredag, augusti 25, 2006

Hemma igen.

Det är så skönt. Jag har tagit in hästen, blädrat lite i det senaste exemplaret av Ung Center & Politisk tidsskrift och bara glatt mig åt att vara hemma. Imorgon bär det av till Sveg för att besöka sossarnas senaste valfläsk. Måndag är skolstart (och jag är inte riktigt säker på vilken tid det är). Snart, mycket snart, kommer jag att ha regelbunden tillgång till internet igen.

Vetlanda gick bra. Lennie förlät mig. Jag förstår fortfarande inte riktigt varför jag inte får bidra till ett hushåll som inte bett om mig, men ändå. Jag fick betala hans pizza en gång, även om han nu smugglade ner pengar i min plånbok för hyrfilmen. Vet inte vem av oss det är som är fånig.

Anyway, jag är kontaktbar, jag är vaken (eller kan bli, om någon ringer mitt i natten) och jag vill bli uppdaterad.

tisdag, augusti 15, 2006

I'm almost back

Hej och hopp, så var man i Sverige.. Har dock inte tillgång till internet hos pojken, det har tydligen pajat, så här står man på Vetlandas turistbyrå och surfar (yeah!). Lennie är f. ö. arg på mig för att jag envisades med att betala en limpa och lite ost. Yippie. Undrans om det här kommer att bli uthärdligt.

onsdag, augusti 09, 2006

Scotland

Since I'm currently located in Scotland, I'm blogging in English. Horrible food here, anyway. Took a sandwitch a few days ago and you could even smell the conservating substances it contained. Anyway, been shopping in Glasgow - great. I'll be back in Sweden Saturday. Bye

lördag, augusti 05, 2006

Så far man

Dags att resa till Skottland, första utlandssemestern på sex år som våran familj åker på! Härligt att få komma ifrån, men jag kommer att sakna Poppe och katterna.

Jaja, so long, nu ska jag spana efter Loch Ness-odjuret!

tisdag, augusti 01, 2006

Castro lämnar över makten - till brorsan

Fidel Castro tvingas genomgå en tarmoperation - och lämnar över makten till brorsan. Där ser man hur det här med maktskifte funkar bland kommunisterna.